Søger du job i Danske Spil?

Drømmer du om et job hos Danmarks største spilleselskab? Om at få ca. 400 dedikerede kolleger? Om at markedsføre eller drifte Lotto, Oddset eller et af vores andre brands? Så drømmer vi måske også om dig.

()
()
()

Ansøgnings-processen.

Det er en vigtig beslutning at sige ja til et nyt job. Danske Spil har derfor en grundig rekrutteringsproces, der både giver dig og os det bedst mulige grundlag for at træffe den rigtige beslutning, når et ledigt job skal besættes.

Når du sender din ansøgning til Danske Spil, vil du hurtigst muligt modtage en bekræftelse på, at den er modtaget. Kort efter ansøgningsfristen får du besked, om du er inviteret til en samtale.

Til den første samtale får du mulighed for at høre nærmere om jobbet, ligesom vi får mulighed for at høre nærmere om din baggrund og kompetencer samt motivation for at søge i Danske Spil-koncernen.

Inviteres du til anden samtale, bliver du bedt om at udfylde en personlighedsanalyse online. Til samtalen får du en personlig tilbagemelding på analysen og mulighed for at kommentere på den. Analysen fungerer som et dialogværktøj og står aldrig alene, når Danske Spil skal vurdere dig. Den tredje og sidste samtale afholdes med den rekrutterende leders leder.

Forud for ansættelsen indhenter Danske Spil referencer fra dine tidligere arbejdsgivere. Det sker kun med din forudgående accept. Danske Spil beslutter, hvem der skal ansættes, og du får naturligvis besked, uanset om du får jobbet eller ej.

Danske Spil behandler selvfølgelig din ansøgning og alle dine dokumenter fortroligt.